Új, biztonságos nyári gumikkal szelem a várost

Minden tevékenység élvezetesebbé válik, amikor süt a nap. Ahogyan a nap melege simogatja az arcom, és a lágy szellő a hajammal játszik, egyre nagyobb az életkedvem és az életenergiám. Mindezt már csak az tudja még jobban feldobni, ha kint kávézok a teraszon és ezt a két élményt együtt élvezem.

A kávézás általában nálam a kikapcsolódást is jelenti. Ha lehetőségem van rá, akkor emellé mindig valami pihentető tevékenységet is kapcsolok, legyen szó egy kedves baráttal való beszélgetésről, egy jó könyv olvasásáról, zene hallgatásról, vagy akár valami hétköznapi, nem munkával kapcsolatos probléma megoldásáról.

Legutóbb a délelőtti kávézásomat folytatva, telefonnal a kezemben akciós nyári gumi árakra bukkantam a neten. Már régóta töröm a fejem azon, hogy honnan is kellene új nyári gumikat beszereznem, de amíg ez a hideg téli idő volt annyira nem foglalkoztatott a dolog. Hiába vártam a meleget és a jó időt, a téli idő látványára teljesen megfeledkeztem a nyárhoz kapcsolódó dolgok beszerzéséről. Szerintem ezzel nem csak én vagyok így. Érdekes, hogy mekkora hatással van ránk az időjárás.

Mostanában egyre több mindent rendelek az internetről, ezért úgy döntöttem, hogy ha találok egy jó weboldalt, ami jó minőségű gumiabroncsokkal foglalkozik, akkor ezt is le fogom rendelni, nem pedig üzletekben fogok utána járni. Főleg nőként mindig az az érzésem, hogy teljesen félkegyelműnek néznek az ilyen autós üzletekben. Valahol igazuk is van, mivel tényleg nem értek olyan jól ezekhez a dolgokhoz. Pontosan emiatt döntöttem úgy, hogy inkább neten keresztül bonyolítom le ezeket a vásárlásokat, ugyanis ott is rengeteg információ megtalálható egy-egy termékről, feltéve, ha az ember jó helyen keresgél. Láttam, hogy az egyik oldalon akciós nyári gumi árakkal kecsegtetnek. Gondoltam jobban szét nézek rajta és, ha megfelelőnek ítélem, akkor innen rendelem le a négy új gumiabroncsom. Teljesen jónak ítéltem meg ezt az oldalt, ugyanis nagyon könnyű rajta keresni, főképp azért, mert lehet szűrni a keresések között. Több, mint négyezer gumit forgalmaznak, hát ember legyen a talpán, aki azt mind végigböngészi, és darabról darabra ellenőrzi és összehasonlítgatja. Szerencsére erre nincs szükség, mivel ha az ember tudja, hogy neki nagyjából milyen gumira lenne szüksége, legyen szó nyári- vagy téli gumiról, akkor már a keresett termékek száma is leszűkül. Ha ez mégsem lenne elég a választáshoz, akkor telefonon segítséget lehet kérni. Nekem bevallom szükségem volt erre, ugyanis három gumi között vacilláltam, és jól jött egy plusz szakértői vélemény, amely által sikerült meghoznom a döntést. Mikor ezzel megvoltam, akkor online lerendeltem a kiválasztott négy nyári gumit. Budapest területén belül több helyen átvehető a megrendelt termék. A legtöbb helyen csak szereléssel együtt vehető át, ugyanakkor házhoz is lehet szállíttatni. Személy szerint nekem jól jött, hogy fel is szereljék ezt, mivel egyedül nem biztos, hogy olyan könnyen boldogultam volna vele, így házhozszállítást kértem. Ott helyben ki is fizettem és fel is szerelték nekem őket. Igaz előre is fizethettem volna, de én jobban szeretek csak akkor megválni a pénzemtől, ha már a saját szememmel láttam azt, amiért fizetnem kell.

Amúgy teljesen elégedett vagyok a gumikkal, miután befejeztem ennek a blognak a megírását és megittam a fahéjas-tejes kávémat megyek és csapok is egy kört a városban, hiszen tudom, hogy biztonságosan közlekedem ezekkel a kerekekkel. Nem beszélve arról, hogy ma még egy csomó mindent el kell intéznem. Ez a finom, meleg kávé pont elég energiát adott ahhoz, hogy legyen elég erőm mindent elintézni, amit erre a napra terveztem. Persze mindehhez hozzájárul ez a gyönyörű, vidám, napsütötte időjárás. Imádom!