Anyával kávézás közben a gázpalackokról és faszénről beszélgettünk

Mivel június közepe van már, közeleg a sütögetős szezon. Anyával a tegnap este pont arról beszélgettünk, hogy ezúttal, hogyan sütögessünk majd. Van egy kis tűzrakó helyünk. Semmi extra, téglából raktam ki három tégla magasan egy kört, de a fa már elfogyott. Így arra gondoltunk, hogy elővesszük a grillsütőket. Ebből van gázpalackkal működő és faszenes is. Eddig mindig faszeneset használtunk inkább, ritkábban a gázpalackosat. Viszont arra a következtetésre jutottunk, hogy a gázpalackkal működő sokkal szebben és egyenletesebben süti meg a húsokat és zöldségeket is.

Eldőlt! Gázpalackos sütőre térünk át és a második lesz, igény esetén a faszenes grillsütő. A nyári konyhánkban alapból gázpalackos sütő van, így mindig szükségünk van gázpalackra, de mivel mi jó idő eseten szinte minden hétvégén sütünk, így több palackra lesz szükségünk. Eddig is bajos volt, mert mindig messzire kellett mennem gázpalackért, nem volt valami kényelmes…

Ezért beírtam a netre, hogy mit szeretnék és rá is találtam a gazpalackfutar.com nevű weboldalra. Innen tudunk rendelni több kiszerelésben is gázpalackokat.

Ez egy igazán jó megoldás lehet a számunkra, mert nem szerettem, amikor hirtelen el kellett mennem gázpalackért, mert kifogyott, és többek között ezért is hanyagoltuk a pb gázzal működő grillsütőnket, de a továbbiakban ilyesfajta gondjaink nem lesznek szerencsére.